achtergrond

oiκoδomε

voor bouwbiologische en bouwkundige adviezen
Nog meer sites met nuttige en/of opmerkelijke informatie


Engelstalig interview van 35 minuten met Barrie Trower fysicus, wapenexpert (op het gebied van wapens die gebruik maken van elektromagnetische straling) en werkzaam geweest voor de Royal Navy en de British Secret Service. Deze video is een MUST: een boekje open over het gebruik van WIFI en andere vormen van elektromagnetische straling. https://www.youtube.com/watch?v=aMMEQNnSZIo***Opmerkelijk Engelstalig bericht uit Canada, waar bij brand op grote schaal de "Slimme" meters weggehaald blijken te zijn voordat de brandweer onderzoek kan doen naar de oorzaak van de brand.
Wat is hier aan de hand? http://tinyurl.com/p9ndfsk***Duitstalige documentaire: "Die verschwiegene Gefahr" over de risico's die we lopen. https://www.youtube.com/watch?v=DrFCIdb8c0E***Op de interessante nederlandstalige site http://www.wijwordenwakker.org vindt u onder "Technologie" ook een artikel over straling (auteur: Benjamin Adamah)***Op de Belgische tv was er de uitzending van VTM Nieuws: "Hoe machtig is de telefoon lobby?", uitgezonden 29-09-2016 www.youtube.com/watch?v=pKUGJsjQeGY&feature=youtu.be***Nog een interessante nederlandstalige website http://www.healingsoundmovement.com.
Met op https://www.youtube.com/watch?v=6u963JaOCWE een interview van drs. John Consemulder (neuropsycholoog en bewustzijnswetenschapper, internationaal muziekproducent van energetische en eigentijdse helende muziek) met prof. dr. ir. Michiel Haas (Professor TU Delft, NIBE.org, auteur van het boek 'ElektroStress & Gezondheid'), dr. Hugo Schooneveld (voormalig senior scientist Wageningen Universiteit en Research Centrum, voorzitter Stichting EHS.nl) dr. Leendert Vriens (natuurkundige, webmaster van StopUMTS.nl) en Hayo Bol, over de biologische effecten van EM straling.Hoe machtig is de telefoon lobby?***© Copyright Oikodome; laatst bijgewerkt apr 2017